Folkmusikhelgen – Navarra

Datum

13 okt 2019

Tid

15:00 - 16:00

Plats

Palladium Malmö
Södergatan 15, 
211 34 Malmö

Läs mer

Read More
Navarra är svensk folkmusik med skoningslöst sväng som gör det svårt att sitta still, men också sköra visor som borrar sig rakt in i hjärtat. Fyra starka personligheter med mod, ärlighet, energi och en närhet i tilltalet. De har gjort sig ett namn som förnyare av folkmusikgenren och som en explosiv och populär liveakt. Den egenkomponerade musiken kännetecknas av djup traditionskännedom, ett myller av influenser och texter som bränner till. 
Erika Risinger (fiol), Sofia Kunze (sång), Arvid Kästel (piano) och Carl-Johan Groth (slagverk) är bland våra mest drivna musiker. Under de senaste 10 åren har de synts på både nationella och internationella scener. Gruppen har nominerats till priser på Manifestgalan och Folk- och Världsmusikgalan, och i höst har de med sig ett nytt efterlängtat album!
www.navarra.me

På några låtar får Navarra sällskap av hundratalet barn och unga från södra Sverige och Danmark. Vill du vara med? Läs mer på www.musikisyd.se/ungafolk

Mer info

 

Skånes Spelmansförbund säljer folkmusiknoter

Skånes Spelmansförbund säljer folkmusiknoter i samband med Navarras konsert på Palladium Malmö.

www.skanefolk.se

Arrangör: UNGA Musik i Syd, Palladium Malmö, Lintonfonden, Studieförbundet Bilda, Skånes Spelmansförbund, Kap Syd. Med stöd av Statens Kulturråd.

Detta är en del av Folkmusikhelgen i Malmö 11-13 okt – en helg fylld av konserter, workshops, folknattklubb, barnföreställning, jam, Klubb Rålåt, kurser, dans, mm…

Folkmusikhelgen i Malmö är ett samarbete mellan:
Projektet UNGA Folk, UNGA Musik i Syd, Malmö Folk, Kulturens Bildningsverksamhet, Studieförbundet Bilda, Österlens Folkhögskola, Musikhögskolan i Malmö, Palladium Malmö, Barnens Scen, Moriska Paviljongen, Skånes Spelmansförbund, Riksförbundet för Folkmusik och Dans och Kap Syd, Lintonfonden.
Med stöd av Malmö Kulturstöd och Statens Kulturråd.

Se hela programmet här:

www.musikisyd.se/folkmusikhelg

På Facebook:

Folkmusikhelgen i Malmö på Facebook

Frågor:

maria.bojlund@musikisyd.se


0 svar på ”Folkmusikhelgen – Navarra”