Molly på Rymmen + Familjen Carr -SÄNDS ÄVEN SOM LIVESTREAM

Datum

19 sep 2020

Tid

19:00 - 23:00

Plats

Barnens Scen
Malmö Folkets Park, Falsterbogatan 17

Mer info

Entré: 140kr,
www.barnensscen.se

LIVESTREAMAS kl.19.00

Klicka här för att komma till streamen: https://www.facebook.com/events/644010563129135/?active_tab=discussion

Direktlänk till stream med Molly på rymmen

Direktlänk till stream med familjen Carr

En skånsk afton med Molly på rymmen & Familjen Carr

Det är äntligen dags för Malmö Folk att damma av både dansskor och dansgolv och slå upp portarna igen. Till denna kväll, vår skånska afton, kommer inte bara ett utan två lokala favoritband: Molly på rymmen och Familjen Carr. Räkna med röj! Självklart på bra avstånd.

 

MOLLY PÅ RYMMEN (19.00)
Molly på Rymmen är bandet som har kallats ett ”akustiskt glädjeröj”, kända för sina energifulla livespelningar. På ett alldeles eget vis spelar och sjunger de traditionell folkmusik med rötter i Skåne, Irland och Nordamerika. Med stor spelglädje trollar Pontus Blom, Ludde Olsson och Jonas Jirhamn fram lekfulla rytmer och melodier på banjo, fiol och mandolin – och gränslös musik uppstår. Bandets fartfyllda musik uppskattas av publik i alla åldrar.
Det blir gammeltjo, oldtime och bluegrass, som Molly framför otraditionellt traditionellt. Eller personligt och oborstat.

 

FAMILJEN CARR (21.00)
Från Spelmansgården i Hjärnarp kommer Familjen Carr, som sedan många år tillbaka är några av centralgestalterna inom den skånska folkmusiken. I över 30 år har de rest runt med skolföreställningen Skånska Spektakel, och på senare år håller de festivalen Folkrot hemma på gården. Familjen rymmer inte mindre än tre världsmästare på träskofiol samt fyra, nästan fem, riksspelmän. Denna kväll är hela familjen samlad – med Laif, Ninni, Elna, Ale och Alma Carr på fioler, träskofioler, sång, durspel, blockflöjter, cittern och mer. Till denna del av kvällen öppnar vi dessutom upp dansgolvet för ett mindre antal dansare åt gången. Var beredd på att det rycker i benen, familjen har repat för att spela till dans.

Vi kommer dela upp kvällen i två konserter. Molly på rymmen spelar kl 19 och Familjen Carr kl 21. Vi säljer 50 biljetter till varje konsert. Den som vill kan köpa biljett till båda konserterna till reducerat pris.

Vi håller som vanligt till på Barnens Scen, en lokal som normalt sett tar emot 250 personer. Vi kommer ordna sittplatser med stora avstånd, handsprit och goda möjligheter att tvätta händerna. Vi har också en plan för att undvika trängsel före och efter konserterna.

 


0 svar på ”Molly på Rymmen + Familjen Carr -SÄNDS ÄVEN SOM LIVESTREAM”