Marvara

Datum

23 apr 2022

Tid

19:00 - 23:55

Plats

Barnens Scen
Malmö Folkets Park, Falsterbogatan 17

Mer info

19.00-19.45 Crash course i dans,
20.00 Konsert,
21.00-00.00 Spel till dans, jam och fika,
Entré: 140kr / 100kr medlem/ 70 kr student, arbetslös, över bron (och medlem),
Inget förköp. Swish eller kontant i dörren, vi tar ej kort,
www.barnensscen.se

Marvara är ett internationellt partyband grundat av den belgiska säckpiparen Marieke Van Ransbeeck. Det framför högenergisk musik som har komponerats av Marieke. Musiken återspeglar minnen och erfarenheter från hennes spännande två år långa musikaliska resa i de nordiska länderna. Marieke (och hennes säckpipor: flamländsk säckpipa, svensk säckpipa och fransk musette de cour) ackompanjeras av tre musiker som hon träffat under resan: den danske basisten Fredrik Mensink, den danske citternisten Villads Hoffman och den svenske percussionisten Mårten Hillbom. Hon har också bjudit in den belgiska dragspelaren Hilke Bauweraert att delta i hennes ensemble.

Marvara presenterar sin musik i en interaktiv show som retar alla dina sinnen. Gör dig redo att uppleva kraftfulla melodier, häftiga harmonier, sexiga tryckare, djävulska polskor, karaoke-vibbar och till och med lite popmusik-influenser. Under denna kväll du kan visa upp dina bästa dans-moves och njuta av feel-good folkmusik. Var beredd på Marvara!

Video:
High on life

Skiva:
Marvara – High on life

 

De minsta Malmö folkingarna kan börja kvällen redan kl 14.00 på Barnens scen med den fina folkmusik-barnföreställningen Historien om en sång (FB-evenemang) med Sofia Berg-Böhm och Anna Möller. Föreställningen arrangeras av Barnens scen i samarbete med Musik i Syd. Medlemmar i Malmö folk får gå in två till priset av en.

 

Obs! Evenemangen anpassas efter rådande restriktioner pga. Covid-19.

Arrangemangen är samabeten med Musik i Syd:

 

►MALMÖ FOLK ÄR en ideell folkmusikförening som genomför konserter, danskvällar och kurser med stöd av Statens kulturråd, Malmö stad och Kulturens bildningsförbund.


0 svar på ”Marvara”