Jubileum: Malmö Folk 30 år / Hialösa

Datum

14 maj 2022

Tid

19:00 - 23:55

Mer info

19.00-19.45 Crash course i dans,
20.00 Konsert,
21.00-00.00 Spel till dans, jam och fika,
Dörrarna öppnas 19.30 och stängs 20.00 då konserten börjar. De öppnas sen igen 21.15 då dansen tar vid.,
Entré: 140kr / 100kr medlem/ 70 kr student, arbetslös, över bron (och medlem),
Inget förköp. Swish eller kontant i dörren, vi tar ej kort,
OBS! Rådande restriktioner med hänsyn till spridning av COVID-19 kan komma att påverka evenemanget
Malmö Folk fyller 30 år – trettio år av dans, jam, fest och folk!

Det är verkligen värt att fira tycker vi, och hoppas att ni känner detsamma. För utan er finns det inget Malmö Folk, ni som kommer gång på gång och dansar och spelar och lyssnar och fikar.
Den 14e maj slår vi upp dörrarna på Barnens Scen för stort kalas. Då blir det allt möjligt festligt och folkligt, till exempel otroliga Hialøsa! Mer info om kvällen kommer snart.
Tills dess får ni gärna dela alla minnen, all kuriosa, alla skrönor och berättelser och konstiga fakta, stort som smått, i vår facebookgrupp ”Malmö Folk 30 år”. Sprid gärna gruppen och bjud in vänner ❤
Vi hoppas få se en stor minnesvägg här, full av historier och bilder. Förhoppningen är sedan att detta också ska mynna ut i ett litet häfte, ett minneshäfte över Malmö Folk under alla de trettio år som det funnits till (skulle man inte vilja att ens bild eller berättelse ska vara med i ett sådant häfte respekteras det så klart, säg till isåfall).
Den 14e maj slår vi upp dörrarna på Barnens Scen för stort kalas. Då blir det allt möjligt festligt och folkligt, mer info om det kommer snarast. Förhoppningsvis har vi då också ett litet minneshäfte att bläddra i!
Så, hoppas att ni vill dela era minnen och bilder här med oss, och sprid gärna gruppen och bjud in vänner.

På scen: Hialøsa
Hialøsa är en trio som spelar musik från Skåne. Trion är för närvarande aktiv med konserten ”Scanian very old pop”, som bygger på traditionellt musikmaterial, fragment, sånger och nya kompositioner. Disruptivt, traditionellt och ärligt. Musiken drivs av fotstamp, intensiva fioler och en rytmisk bas, energiskt och alltid skiftande. Sånger om livet och döden, minnen av ett förflutet blickande mot framtiden.
– Alva Bosdottir: fiol, sång och fotstamp
– Malte Zeberg: kontrabas, sång och fotstamp
– Love Kjellsson: sång, oktavfiol, fotstamp

0 svar på ”Jubileum: Malmö Folk 30 år / Hialösa”