Duo Disparat

Datum

23 jan 2021

Tid

20:00 - 21:45

Mer info

LIVESTREAM

Konserten sänds online på facebook:
LIVESTREAM: DUO DISPARAT

Duo Disparat består av riksspelmannnen från Hälsingland Johanna Karlsson (Limbohofvet, HomeCraft) och Anders Norudde (Hedningarna, Blå Bergens Borduner), mulitinstrumentalist och instrumentmakare. Duon bildades när Johanna skulle köpa en fiol av Anders. De premiärspelade under Delsbostämman 2018 och har spelat flitigt på Sveriges folkmusikscener sedan dess. Repertoaren består av Anders egna underfundiga låtar, en egensinnig musik som är kärv och med en gnistrande glimt i ögat. Ett pinfärskt album –  Klåparen – är ute nu från Duo Disparat, lagom till deras kväll på Malmö folk. Vi utlovar en uppsjö av vackra klanger.

Instrument: femsträngade fioler, omstämda fioler, moraharpa m.m.

Länkar:
Video: Carbonader
Video: Höjdaren
SR P2 Radioprogram

OBS! Detta evenemang kommer anpassas till rådande restriktioner. Vi hoppas vi snart kan hålla kvällar live på Barnens scen igen, men i rådande läge är det mycket möjligt att flera av vårens evenemang kommer att ske endast i livestreamat format online.
Vårens upplägg uppdateras löpande efter folkhälsomyndigheternas rekommendationer.
Våra livestreams deltar du i via vår facebook-sida och entré betalas med valfritt belopp via swish. Betalningsinformation kommer under kvällen.

Malmö folk får stöd av: Statens kulturråd, Malmö stad och studieförbundet Kulturens.


0 svar på ”Duo Disparat”