Malmö Folkmusikförenings Årsmöte

Datum

20 mar 2021

Tid

15:30 - 17:00

Plats

Zoom

Efter en kall vinter med skridskofrusen kanal har våren tågat in med stormsteg i Malmö. Säsongens tredje Malmö Folk-kväll gästas våren till ära av 232 strängar lördagen den 20/3. Tidigare samma dag bjuder vi även in till Malmö Folkmusikförenings årsmöte.

På grund av rådande situation kommer både konsert och årsmöte ske digitalt. Årsmötet kommer ske via mötesplattformen Zoom. Till mötet kommer du genom att trycka på ”Zoom” eller länken nedan. Mötet börjar 15.30, men det finns möjlighet att komma in i det digitala mötesrummet från 15.00 för att mingla. Mötet varar till cirka 17.00.

Länk: Malmö Folkmusikförenings Årsmöte

Under årsmötet kommer ni få ta del av vad Malmö Folkmusikförening gjort under året och om föreningens ekonomi bland annat. Dessutom kommer en ny styrelse att väljas och det finns utrymme för fler kandidaturer!

”Visst ger man något när man engagerar sig ideellt i en förening, men jag känner ändå att det jag fått tillbaka genom mitt arbete i styrelsen för Malmö Folk med råge uppväger och till och med överstiger det jag gett ut! Jag har fått perspektiv på musikbranschen och inblick i föreningslivet, dragit nya lärdomar om samhällets och stadens olika strukturer, och lärt känna en massa fina människor, vilket hjälpt mig mycket som nyinflyttad i Malmö. Kan verkligen rekommendera att prova på styrelsearbete i Malmö Folk!”

Ovan är ett citat från en aktiv i Malmö Folks styrelse idag. Är du själv sugen på att engagera dig i en förening som betyder mycket för dig eller känner du kanske någon du tror varit intresserad? Skicka ett mail till valberedningen på frida.hofling@hotmail.com! Har du frågor och vill prata med någon i styrelsen går det bra att höra av sig till oss direkt på info@malmöfolk.se.

 

Varmt välkomna!

 

(OBS! Bilden ovan är från innan corona, idag gäller social distansering på våra styrelsemöten, men vi längtar efter att sitta runt samma bord och knapra på kakor igen.)

 

 


0 svar på ”Malmö Folkmusikförenings Årsmöte”